Tuesday, June 23, 2009

Mee Panjang Dengan Sup Ayam Di Hotel RH, Sibu


6 comments:

BerN said...

must be expensive hor...

Toh Chee Leong's Collections said...

Makan ketika adik ipar kahwin. itulah ada masa kasih makan itu "mi swan" hahaha.

If kebetulan we berumpa di Sibu then we boleh pergi try. I belanjalah...hahaha

翱翔 said...

Sedapkah? Kadang-kala terfikir masakan mee sua yang dimasak semasa Tahun Baru Cina atau masa kami orang menyambut hari jadi.

Toh Chee Leong's Collections said...

Tentulah masakan ketika Tahun Baru Cina dan Harijadi lebih sedaplah.

Itu punyai pakai ayam biasalah.

翱翔 said...

Masakan ibu selalu biasa sahaja.. tetapi bagi sesiapa yang merantau, masakan ibu adalah masakan paling sedap jika berbanding dengan masakan di luar.

Toh Chee Leong's Collections said...

I agreed with you, hahahah